Slimme landbouwoplossingen

Het is bewezen dat slimmere landbouw- en irrigatie zorgen voor een hogere opbrengst van betere kwaliteit. Wij kunnen u helpen bij het nauwkeurig meten van bodemvochtigheid, bodemtemperatuur en de hoeveelheid neerslag om voorspellende en slimme landbouw uit te voeren.

Samen met onze partners hebben wij ons gericht op het creëren van een complete oplossing voor slimme landbouw- en irrigatiebehoeften. Deze oplossingen bieden een one-stop-locatie voor hardware, software en data ontsluiting via een online dashboard.

Bodemvochtigheid

Meet nauwkeurig de vochtigheid van de bodem op verschillende punten en verstuur de gegevens naar uw server. Krijg op afstand inzicht met ons webgebaseerde platform in de vorm van grafieken en getallen. Een veilige en een verbonden op loRa gebaseerde oplossing.

Neerslag metingen

Onze oplossingen voor het meten van neerslag gebruiken verschillende methoden om de hoeveelheid regen in een gebied te meten. Het meten van de hoeveelheid neerslag per oppervlakte-eenheid is de perfecte manier om irrigatiepraktijken te begrijpen en in te plannen.

Bodemtemperatuur

Het meten van bodemtemperatuur kan slimme verzorging toelaten en schade aan planten en gewassen voorkomen. Meten verbonden oplossing zijn de mogelijkheden eindeloos.

smart_agriculture_graphtekengebied-1
Contact ons

Leuk dat je op onze website kijkt. Stuur een berichtje om in contact te komen.