Factorylab lanceert Corona Safety Indicator

 In News

Met behulp van CO2, temperatuur en luchtvochtigheid meet de Corona Safety Indicator de luchtkwaliteit in een ruimte. Op basis van deze indicatie wordt een ventilatie-advies berekend.

Sinds de corona uitbraak is er veel veranderd in Nederland. De laatste maanden staat luchtkwaliteit ter discussie. Steeds meer mensen zijn ervan bewust dat schone lucht belangrijk is om de kans op besmetting van het COVID-19 virus te verkleinen. Ondernemers, schoolleiding, directeuren en gebouwbeheerders willen graag dat de medewerkers met een veilig gevoel kunnen werken.

Met de expertise en kennis van luchtkwaliteit meten heeft Factorylab een nieuw product gelanceerd. Scan de QR-code van de Corona Safety Indicator en controleer hoe schoon de lucht is. U krijgt direct inzicht in de huidige luchtkwaliteit.

Met behulp van CO2, temperatuur en luchtvochtigheid meet de Corona Safety Indicator de luchtkwaliteit in een ruimte. Op basis van deze indicatie wordt een ventilatie-advies berekend.  Met voldoende ventilatie kan het risico op overdracht van COVID-19 worden verminderd. Ventilatie minimaliseert het risico van transmissie via aerosolen – kleine druppeltjes die in de lucht blijven hangen- die een rol kunnen spelen bij de verspreiding van het coronavirus.

Meer informatie? www.coronasafetyindicator.nl